30% rabatt gäller nu! 🤍 Vackra produkter 🤍 Utmärkt kundservice 🤍 Snabb leverans 🤍 Frakt inom Sverige 49kr

Min berättelse

Min berättelse: RSBC

Hej! Jag heter Claire och jag driver Ring Slings by Claire!  Jag kommer ifrån Kalifornien men har bott i Sverige de senaste 11 år!  Jag flyttade hit med min man (som då var bara min sambo) Niclas efter att vi hade träffats på universitet!  Vi nu har tre busiga pojkar- Samuel (5,5 år), Oscar (snart 4 år) och Elias (2 år).


Jag blev kär i linne ringsjalar när Oscar föddes i maj 2018 och min bästa vän gav mig en. Att använda en ringsjal gjorde att jag kunde vara nära min bebis när jag sprang efter Samuel som var ungefär 18 månader. Jag ville hjälpa andra föräldrar att hålla sina små nära och samtidigt ha två händer fria bekvämt och med vackra färger och mönster i linne som jag inte kunde hitta på marknaden i Europa.


Några månader in på min mammaledighet, en av de många fina sakerna med Sverige, bestämde jag mig för att beställa några meter tyg och ringar och göra några ringsjalar att försöka sälja. Det blev mer och mer populärt och jag fick gå över från hobbyverksamhet till enskild firma i september 2018. Min vision är att erbjuda föräldrar med en kanon bra verktyg som inte är bara bekväm men vackert och prisvärt!